Jij kan helpen!

Bureau Van Meerbeeck is een groeiend onderzoekscollectief. We breiden ons team graag uit met onderzoekers, analisten of vrijwilligers die een expertise of talent hebben ontwikkeld op een bepaald terrein.

Als jij deel wil uitmaken van het onderzoeksteam, neem dan beslist contact op!

Tegelijkertijd biedt Bureau Van Meerbeeck geregeld interessante stageplaatsen voor studenten aan. Het maakt niet uit of je nou journalistiek, criminologie, rechten, film, marketing of geologie studeert. Zolang je maar gepassioneerd bent door cold cases en samen met ons op zoek wil gaan naar de waarheid.

Maar ook achter de schermen kan je Bureau Van Meerbeeck helpen. Onderzoek naar cold cases kost immers handen vol geld en analyses zijn vaak erg duur. We willen echter voor de nabestaanden en achterblijvers het verschil maken door de financiële last tot het strikte minimum te beperken.

Bureau Van Meerbeeck kan dat omdat erg veel van de onderzoeken binnen onze eigen organisatie worden uitgevoerd en we voor het overige een beroep kunnen doen op mensen die met hart en ziel aan de slag gaan. Maar om dit soort onderzoeken te kunnen blijven doen, zijn er permanent nieuwe fondsen nodig.

Uw financiële bijdrage kan ervoor zorgen dat straks iemand de waarheid kent.

Voor uw gift is een rekeningnummer geopend. BE42 3770 4222 5854. Elke bijdrage zal gebruikt worden om verder cold case onderzoek te voeren en nabestaanden of achterblijvers dichter bij de waarheid te brengen.

Wil je meer weten over het werk van Bureau Van Meerbeeck, boek ons dan voor een lezing. Kurt Wertelaers, bezieler van Bureau Van Meerbeeck, neemt je graag mee op een spannende, maar bovenal inspirerende reis doorheen de wereld van cold cases en mysteries.